DM Senior: Fristilsmesterskabet afholdes!

Trods tilslutningen til dette første uofficielle mesterskab har været skuffende, så afholdes det med en forhåbning om at de 12 tilmeldte brydere får flere modstandere på dagen 

Tilbage i november måned kunne Danmarks Brydeforbund bekendtgøre at der fra 2017 ville blive afholdt et uofficielt dansk mesterskab i fristilsbrydning for bl.a. seniorbrydere. Fristilsmesterskabet vil blive afviklet i de olympiske vægtklasser (57, 65, 74, 86, 97 & 125 kg). Dog med muligheden for at slå vægtklasser sammen ved lavt deltagerantal - hvor det giver mening. Det ser desværre ud til at blive tilfældet, hvorfor vi forsat håber på at fristilsbrydere, vil benytte sig af muligheden for at dukke op på dagen. Ligeledes er brydernes mulighed for at skifte vægtklasse på dagen, med til at fordre at flest mulige brydere vil benytte sig af muligheden for at afprøve deres færdigheder i fristilskategorien. 

Der er kommet eftertilmeldinger til det uofficielle fristilsmesterskab for seniorbrydere. Se den opdaterede deltagerliste her. I skrivende stund er der ingen eftertilmeldinger til det danske mesterskab i græsk-romersk brydning. Se deltagerlisten her.

(Fristilsbrydning. Foto: United World Wrestling)

Gratis entre

Kom og se det danske mesterskab lørdag d. 22. april - der er indmarch kl. 10:45. 

Sted: Nykøbing Falster Hallen, Nørre Blv. 4A, 4800 Nyk. F

Læs også

"DM Senior: Foreløbig deltagerliste" 11-04-17 Brydning.dk

"DM Senior - Invitationen er klar" 02-04-17 Brydning.dk


af Danmarks Brydeforbund - 18.04.2017