DM Senior: Foreløbig deltagerliste

Så er de foreløbige deltagerlister klar til dette års danske mesterskab for seniorbrydere

I går passerede vi tilmeldingsfristen til dette års DM Senior, og der er tilmeldt 36 brydere fra 8 brydeklubber i græsk-romersk brydning.

Landsholdsbryderne Anders Ekström og Tobias Fonnesbek er ude med skader. Til gengæld ventes Mark O. Madsen tilbage på madrassen, hvor han skal forsvare sit danske mesterskab i 80 kg vægtklassen. Her kommer han til at møde sin landsholds- og klubkammerat Mark Kjæp, der ligeledes er meldt klar efter en skadespause.

Uofficielt dansk mesterskab i fristilsbrydning

Tilslutningen til fristilsbrydningen er lavere end håbet. Her er der nemlig blot 6 tilmeldte fra 3 brydeklubber. Vi venter endnu et par tilmeldinger, men vi er nødsaget til at pointere, at mesterskabet for fristilsbryderne er i fare for at blive aflyst. Så hvis du er fristilsbryder, så er det med at komme ud af starthullerne(!) Officialsudvalget ser tiden an til efter påsken og kommer med en udmelding. Læs mere om DM Senior her.

Se de foreløbige deltagerlister her: Græsk-romersk og Fristil.

Læs også sidste års rapportage fra DM Senior i Aalborg: "DM Senior 2016" 22-05-16 Brydning.dk


af Danmarks Brydeforbund - 11.04.2017