Danmarks Brydeforbunds Nationale Kraftcenter

Drømmer du om at blive en bryder i verdensklasse? Ønsker du at se hvor langt talentet rækker, og tage medaljer ved EM, VM og OL? Har træningen i din klub og Udviklingstruppen givet dig blod på tanden - og nu ønsker du den bedste sparring hver gang du er til træning?

Det nationale kraftcenter (NKC) havde sin officielle åbning 1. september 2016, og huser både landsholdsbrydere fra senior- og ungdomslandsholdet, og ikke mindst OL-deltageren Mark O. Madsen.

Træningsmiljø i verdensklasse

NKC tilbyder optimale træningsvilkår og faciliteter, samt helhed og rød tråd i talentudviklingen og elitearbejdet med hver enkelt bryder.

Du vil møde et dynamisk og præstationsorienteret træningsmiljø, hvor din præstation og indsats er i fokus. NKC vil ruste dig med de nødvendige brydemæssige færdigheder, så du kan begå dig på et højt internationalt niveau. På NKC skal du også deltage i undervisning, hvor du opnår viden om kost, søvn og restitution i forbindelse med træning og konkurrence. 

NKC har fokus på det hele menneske. NKC hjælper dig med at finde en studiebolig, lejelejlighed eller privat indkvartering, så du kan koncentrere dig om din uddannelse og din brydetræning. Uddannelse eller arbejde bliver en del af din hverdag ved siden af brydetræningen. Din trivsel vil være i fokus, så du får det bedste udgangspunkt for at præstere på brydemadrassen.  

(Folder om Danmarks Brydeforbunds Nationale Kraftcenter)