Godkendt præstation i Litauen

Sportschefen kigger tilbage på en kaotisk lørdag i Kaunas, hvor brydernes præstation heldigvis kunne overskygge arrangøren og listeførerne 

En kaotisk dag er ved at gå på hæld. Arrangørernes listefører system gik ned kort efter stævnestart, så vi har dagen igennem kørt uden kamplister og kampnumre. Endvidere gjorde den kun litauisktalende speaker ikke dagen mindre spændende. Turneringen blev gennemført med direkte-eliminering systemet, dog med et lidt specielt placeringssystem til trods for flere vægtklasser brød nordisk "alle mod alle", så uddelte man stadig to bronzemedaljer. Der var i alt 6 nationer til start.

(Team2020 til A. Liaugminas Memorial Cup. Foto: Privat)

Team 2020 præsterede således:

Guld

69 kg ungdom: Lukas H. Jensen (4xsejr)

76 kg ungdom: Turpal Bisultanov (5xsejr)

50 kg junior: Nikolai Mohammadi (uden kamp)

60 kg junior: Mikkel Lassen (2xsejr + 1 tabt)

Sølv

55 kg junior: Nikolai Mohammadi (2xsejr + 2xtabt) han fik lov at bryde 55 kg ligeledes!

Bronze

54 kg ungdom: Lukas Schakow (3xsejr + 1xtabt)

85 kg ungdom: Bertram Lauridsen (2xsejr + 1 tabt)

55 kg junior: Nikolaj Schrøder (2x sejr + 2xtabt)

60 kg junior: Kasper Ravn (2xsejr + 1 tabt)

74 kg Junior: Oliver Krüger (1xsejr + 3 tabt)

Andet

Luckas Schrøder, Jonas Møller og Lucas Davidsen tabte desværre deres første kampe og måtte forlade turneringen. Oliver Jensen måtte ligeledes forlade turneringen efter 1 sejr og to nederlag.

Vi er tilfredse med udbytte af dagen og kvaliteten af vores bryderes præstationer. De danske brydere har godt af at møde en anden brydestil, hvor bryderne er rigtig dygtige til at slå alle former for basale brydegreb. Vi ser med spænding frem imod samlingen, som starter med første træning i morgen kl.12.00

Udtagelse til de nordiske mesterskaber

Der sker udtagelse af de brydere der skal deltage til de nordiske mesterskaber i Kolding i maj måned, inden træningssamlingen er ovre.

Læs også

"Team2020 brydere kæmper om NM udtagelse i Litauen" Brydning.dk 24-04-17


af Danmarks Brydeforbund - 29.04.2017