Team2020 brydere kæmper om NM udtagelse i Litauen

13 brydere fra ungdomslandsholdet rejser på fredag til det afsluttende observationsstævne, hvor de skal kæmpe om udtagelse til det nordiske mesterskab i Kolding i maj

Ungdomslandsholdet Team2020 rejser inden længe til Kaunas i Litauen, hvor de skal kæmpe til stævnet "A. Liaugminas Memorial Cup" og efterfølgende deltage i en 3-dages træningssamling. Inden samlingen er omme udtages de brydere, der skal repræsentere Danmark til det nordiske mesterskab i Kolding d. 27.-28. maj. 

Brydere bliver udtaget på baggrund af deres præstationer ved en række udvalgte træningssamlinger og stævner henover foråret. A. Liaugminas Memorial Cup er således sidste chance for at imponere landstrænerteamet.

Følgende brydere rejser

Ungdomsbrydere: 54 kg Lukas Schakow, 54 kg Luckas Schröder, 58 kg Lucas G. Davidsen, 63 kg Oliver Jensen, 63 kg Jonas Møller, 69 kg Lukas H. Jensen, 76 kg Turpal Bisultanov samt 85 kg Bertram Lauridsen.

Juniorbrydere: 50 kg Nikolai Mohammadi, 55 kg Nicolaj Schrøder, 60 kg Mikkel Lassen, 60 kg Kasper Ravn samt 66 kg Oliver Krüger.

Bryderne får følgeskab af assisterende landstræner Håkan Nyblom, sportschef Thor Hyllegaard samt Paw Hallandson som massør.

Der kæmpes indledende kampe lørdag d. 29. april fra klokken 09.00, og finalekampene starter kl. 15.00.


af Danmarks Brydeforbund - 24.04.2017