Nyt fra Official Udvalget

Bryderegler:

HER er vore bryderegler på dansk med de sidste opdateringer.

De vigtigste ændringer kan læses i den sidste udgivelse, hvor det er opsat som en præsentation.
Dog er artikel 33 værd at bemærke for fristilsbrydere, hvor det fremgår:

Hvis der i Fristilsbrydning er færre end 30 sekunder tilbage af perioden, og dommerne er enige om at den ene af bryderne er passiv, så kan de tildele den aktive bryder et point efter reglerne om grebsflugt. Skulle dette point være afgørende for resultatet af kampen, kan der anmodes om Challenge på denne afgørelse (selvom den faldt for op mod 29 sekunder siden)

Man kan helt sikkert finde flere vigtige justeringer, hvis man tager sig tid til at læse alle ændringerne, der i hele dokumentet er markeret med grønt. Men som sagt er de vigtigste kommet med i den seneste udgivelse med præsentationen.

Udvalget:

Dommer Thomas Nielsen er nyt medlem i Official Udvalget.

Vi byder Thomas velkommen i udvalget, og glæder os over, at vi allerede har fået stor nytte af Thomas med både bryderegler og diverse oversættelser.

Med venlig hilsen
Else Kilgod
Official Udvalget


af Else Kilgod - 02.03.2014