Ny underviser på trænerkurserne for tumlingehold

Fremadrettet vil deltagerne på forbundets trænerkurser for tumlingeholdstrænere/helt nye trænere, have glæde af en ny tovholder. Det vil dog være et nyt ansigt for de færreste. Der er nemlig tale om Ronny Persson, som allerede afvikler forbundets  øvrige trænerkurser.

I forbundets strategiaftale med DIF har Vi lagt os i selen for, at udvikle dansk brydning ved at øge kvaliteten og udbuddet af træningen. Det vil Vi bl.a. realisere ved at hæve trænernes niveau - blandt de nye såvel som i toppen. I den forbindelse har vi behov for at kunne binde træneruddannelse og netværk nydeligt sammen. Endvidere har der i øget grad været behov for at have brugerdeltagelse samt en stabil aktivitet i tiden mellem kursus og seminaraktivitet inde på trænernes onlineforum.

VI AFHOLDER NÆSTE TRÆNERKURSUS I APRIL

Lørdag d. 20. afholder vi det næste kursus for trænere af tumlingehold samt nye trænere. Du kan finde mere information om kurset her.

(Ronny Persson)


af Michael Yde - 15.03.2024