Ny række af trænerkurser

Inden længe afholdes det sidste trænerkursus inden sommerferien.

Det første trænerkursus afholdes med fokus på de trænere som har med drengebrydere at gøre (10-14 år). Der bliver tale om et trænerkursus hvor størstedelen af tiden tilbringes på brydemadrassen. Du kan læse hvad trænerkurset konkret indeholder under "dagsprogram" nedenfor.

Målgruppe:

Er du træner for drengebrydere og ønsker at blive en (endnu) bedre træner?

Alle trænere der begiver sig med børn og unge vil kunne få stort udbytte af at deltage denne dag - uanset om man underviser i græsk-romersk eller fristilsbrydning. Hvis du primært træner puslingebrydere, så vil det stadig give god mening at deltage denne dag - det vil dog være en fordel såfremt du kan slå de gængse greb svarende til udførslen ved brydere der har opnået sølvmærket.

Dagsprogram

Kl. 10.00 - Morgenmad

Introduktion, ATK, fysiske og psykiske forskelle på puslinge og drengebrydere. Basal idrætspædagogik.

Basale øvelser på madrassen. Koordinationsøvelser der skal føre til bedre afvikling af greb. Øvelser målrettet til hurtighed og agilitet. Anvendelse af idrætspædagogik i praksis. 

Indlæring af brydeteknik på madrassen efter almene idrætspædagogiske metoder. Vi tager udgangspunkt i grønbergkryds, lav oprulning, armtræk og forsvar mod oprulning.

Kl. 12.00 - Frokost 

Indlæring af brydeteknik på madrassen med fokus på automatisering. Vi prøver forskellige modeller til læringsmetoder. Vi tager udgangspunkt i bl.a. kunstmager, russerkryds samt parterregreb.

Aldersrelateret styrketræning med vægtbelastning, egenvægt samt styrketræning med personer. Vi lægger fokus på mobilitet og gradvis tiltagende belastning og sværhedsgrad. Vi prøver både lette, mellemsvære og svære styrketræningsøvelser.

Kl. 15.00 - afslutning og evaluering på dagen

Praktisk information

Tilmeldingsfrist: 22/5-23.

Pris: DKK 150,- (Bemærk venligst at der er bindende tilmelding.)

Du kan tilmelde dig her.

Der vil blive serveret et rundstykke om morgenen, frokost samt te og kaffe. Husk at medbringe træningstøj og sko samt drikkedunk mv. Der er badefaciliteter til rådighed.


af Michael Yde - 28.04.2023