Flot ramme ved DM Senior

KIF Brydning var vært for dette års DM Senior. Sydbank Arena lagde en flot ramme for mesterskabet, som atter var at finde i efterårsmånederne. En placering i kalenderen som ventes at blive den nye faste placering fremadrettet. 

Der var samlet 75 deltagere fordelt ligeligt på både fristilsbrydning og græsk-romersk brydning. Det kunne bemærkes at fremgangen for fristilsbrydningen var tilfredsstillende, hvorom der forsat skal arbejdes for at øge tilslutningen til det græsk-romerske mesterskab.

(Landsbryderen Turpal Bisultanov kaster Mads Jakobsen fra AK Heros i finalen)

Kåringer

Roskilde brydeklub blev kåret som bedste fristilsklub og Brydeklubben Thrott blev kåret som bedste græsk-romerske klub.

Du kan finde resultatliste, billeder til fri afbenyttelse samt videooptagelser af kampene nedenfor.

Resultatliste

Billeder

Videooptagelser af kampene (uden lyd grundet copyright)


af Michael Yde - 07.11.2023