Velkommen til DM Senior i Kolding

KIF Brydning er d. 4. november 2023 vært for dette års DM for seniorer

Dagen starter med brydning kl. 12.00 og Vi forventer at have afsluttet de indledende kampe frem mod kl. 16.00. Finalepasset starter kl. 17.00 og forventes at være færdigt kl. 18.30. Der er planlagt finaleshow med walk in musik, spotlys og løbende præmieoverrækkelser !

Tilmeldingslisten

Der er tilmeldt i alt 65 brydere. Disse er fordelt på hhv. 33 græsk-romerske og 32 fristilsbrydere. Du kan eftertilmelde dig samt læse mere om mesterskabet her. Sidst men ikke mindst kan du se tilmeldingslisten her.

Rettelser til tilmeldingslisten skal sendes til info@brydning.dk.

Generel information om mesterskabet

Tid: Lørdag d. 4. november 2023 kl. 12.00. Finalerne starter kl. 17.00.

Sted: Sydbank Arena, Ambolten 2-6, 6000 Kolding.

Tilskuere: Der er fri entré.

Gratis livestream: Du kan se kampene på Youtube her.

Banket efter det store finaleshow 

Direkte efter DM finalerne samles vi og nyder et godt måltid mad sammen og drikker en genstand eller to. Tidspunktet afhænger af afviklingen af finalerne, men vi forventer at det bliver kl. 19.00 eller lidt før.

Der er fri entré til banketten for alle forbundets dommere samt klubformændene (+1 ledsager som sædvanligt). Husk at gøre opmærksom på at I er dommere/klubformænd ifm. tilmelding.

Vi håber at alle brydere, trænere, frivillige og tilskuere ønsker at deltage. Tilmelding til banketten skal sendes direkte til værtsklubben på mail: info@kifbrydning.dk.


af Danmarks Brydeforbund - 27.10.2023