Startlicenser der ikke kunne blive fornyet automatisk

Her til morgen afsluttedes den årlige cyklus med fornyelse af startlicenser. I den forbindelse vil vi gøre opmærksom på: 

200 startlicenser er blevet afmeldt her til morgen..

Såfremt Klubmodul har konstateret at det ikke vil være muligt at automatisk forny en startlicens, har brugere modtaget en mail herom d. 30/12. Dette kan skyldes at man har har fået nyt betalingskort eller har anvendt et debitkort (VISA Electrion/ Mastercard debit o. lign. kort)

Alle personer som det er relevant for, har modtaget en mail i formiddags om at deres startlicens er blevet afmeldt. Skal man bruge en startlicens, så skal man indløse den påny her. Såfremt bryderen ikke længere går til brydning, så behøver man ikke foretage sig noget.

Der vil være grundig kontrol af startlicenser til Kolding Cup 2023 d. 21. januar.

Oprykning til ny alderskategori

Bryderne er helt automatisk blevet rykket op i deres rette alderskategori ved årsskiftet. Såfremt man har brydere der ikke er blevet rykket op eller fejlagtigt er blevet rykket op, så kontakt forbundet på info@brydning.dk.

Husk at der er massere af hjælp at hente på vores hjemmeside

Som altid er det først og fremmest klubberne der skal hjælpe deres medlemmer med indløsning og afmelding af startlicenser. Det er nemt at hjælpe sig selv og andre, hvis man anvender siden brydning.dk/klubmodul. Her finder du både hjælpevideoer, svar på "ofte stillede spørgsmål" osv.


af Danmarks Brydeforbund - 02.01.2023