Tre brydere til VM weekend

Top-seedet Turpal Bisultanov er denne weekend til VM med landholdskammeraterne Oliver Krüger og Mathias Bak

Den blot 20-årige Turpal der siden 2021 som minimum har nået semifinalen i alle turneringer, er seedet som 2’er i sin vægtklasse. Til trods for en EM guldmedalje og utallige optrædener i finaler til store turneringer, så maner Sportschef Thor Hyllegaard til besindighed. ”Turpal er ganske vist seedet som 2’er, men det er i en stærkt besat vægtklasse. Med det være sagt, så er Turpal nummer 7 på verdensranglisten og vi forventer et sportsligt resultat i weekenden der afspejler det.”

(Turpal Bisultanov efter EM sejren tidligere på året. Foto: United World Wrestling)

Verdensklassebrydning de kommende dage

De første danske brydere i aktion til årets seniorverdensmesterskaber bliver Oliver Krüger i 77 KG vægtklassen samt Turpal Bisultanov i 87 KG vægtklassen. Disse vægtklasser har indledende kampe på lørdag kl. 10.30. Semifinalerne starter kl. 18.00 og finalerne afholdes søndag kl. 18.00. Såfremt de to brydere skal i repechage kampe søndag, så kæmpes de sideløbende med søndagens vægtklasser.

Selvsamme søndag skal Mathias Bak kæmpe indledende kampe i 97 KG vægtklassen kl. 10.30 og der kæmpes semifinaler kl. 16.45. Eventuelle repechagekampe og finalekamp for Mathias’ vedkommende vil foregå om mandagen på de samme klokkeslæt som for søndagens vedkommende.

Sådan følger du med hjemme i stuen

Vi håber at du vil følge vores VM dækning på forbundets Facebookside og Instagramkonto. Her har vi planlagt små videointerviews med de medrejsende fans og sportschef Thor Hyllegaard. Hvis du ikke er fast Instagram bruger, så skal du måske give appen en chance de kommende dage.. Sidst men ikke mindst laver vi løbende resultatformidling under VM.

Husk at 'Synes godt om' vores side samt vælg at du vil se indlæg fra os først, under menupunktet 'Følger'. 

Sidst men ikke mindst kan du se kampene live på United World Wrestlings hjemmeside eller direkte i UWW app’en.


af Michael Yde - 07.09.2022