Sonja Ekstrøm sætter punktum for sit bestyrelsesarbejde i Danmarks Brydeforbund

Mod sin vilje og før valgperioden udløb, har Sonja Ekstrøm set sig nødsaget til at trække sig fra bestyrelsesarbejdet i Danmarks Brydeforbund.

Sonja Ekstrøm har set sig nødsaget til at trække sig fra bestyrelsesarbejdet i Danmarks Brydeforbund. Det skete ved weekendens Repræsentantskabsmøde. Sonja oplyser at grunden er af helbredsmæssige årsager.

-”Det er ikke noget livstruende, men jeg har været meget presset i mit civile arbejde og det har sat sine spor. Jeg følger min læges råd og trapper ned for noget af mit frivillige arbejde. Jeg vil fortsat være listefører og glæder mig til at der kommer gang i stævnerne igen. Ikke mindst NM i Herning den 4. septemper 2021” udtaler Sonja Ekstrøm.

(Sonja Ekstrøm som listefører ved landskampe i efteråret 2020. Foto: Monika Faber)

Kendt ansigt træder ind i bestyrelsen

Luca Holt blev valgt ind i bestyrelsen for den resterende periode på 1 år. Luca er kendt og vellidt i brydemiljøet i hele landet. Han kommer oprindeligt fra AK Hermod København, men har i mange år været tilknyttet BK Thor. Luca er tidligere ungdomslandsholdsbryder, og har de sidste mange år været træner på Danmarks Brydeforbunds Udviklingstrup, samt klubtræner i BK Thor.

Bestyrelsen ønsker Luca Holt velkommen ombord, og retter samtidigt et stort tak til Sonja Ekstrøm for hendes indsats i Danmarks Brydeforbunds bestyrelse siden 2012. 


af Danmarks Brydeforbund - 06.06.2021