Ny associeringsaftale med armbryderne

Danmarks Brydeforbund og Armbrydning Danmark har indgået en associeringsaftale

Med ønsket om at være med til at fremme armbrydningen i Danmark, og samarbejde hvor der kan opstå synergi, så indgår Danmarks Brydeforbund og Armbrydning Danmark et samarbejde. Det kan f.eks. være omkring klubudvikling og lederudvikling. Vi har i 2020 afholdt DM sammen med Armbrydning Danmark, og Vi vil lade det være op til vores værtsklubber om der kan findes plads til at gøre dette igen.

Armbrydning Danmark har også præsenteret deres sport for os i forbindelse med Kolding Cup sidste år. Hvis andre stævnearrangører kan rumme et armbrydningsstævne eller på anden vis ønsker at lave events sammen med dem, så tag endelig kontakt til dem.

(Palle Nielsen fra Danmarks Brydeforbund og Tonny Møller Jensen fra Armbrydning Danmark)

Du kan komme i kontakt med Armbrydning Danmark her.


af Danmarks Brydeforbund - 24.06.2021