FFI lancerer ny breddetræningssamling

Brydeklubben FFI vil med den nye breddetræningssamling kaldet "FFIs brydeskole" rette fokus på bredden af brydere i Danmark – uafhængigt af, deres niveau. Det skal samtidig være en åben dør og nem adgang for de små klubber i landet, for at mødes og sparre med de øvrige klubber. Her skal det handle om, i fællesskab at motivere til klubtræningen og fællesskabsfølelsen på det almene plan. Der trænes jvf. aldersrelateret trænings koncept, og her bliver ikke stillet krav til niveau for at deltage.

Frederikshavn Brydeklub indbyder til brydeskolearrangement 4. gange årligt. Arrangementet er målrettet nye og urutinerede brydere i alderen 6 – 15 år, der ønsker lidt ekstra træning på et alment plan. Vi træner motorik, spring, koordination, kondition, styrke, teknik og greb. Vi vil i træningsforløbene også fokusere på øvelser og greb, relateret til Danmarks Brydeforbunds teknikmærker. Herudover vil der naturligvis være indtænkt masser af kamplege, konkurrencer, samarbejdsøvelser og social hygge.

Arrangementet foregår i Atletcentret i Frederikshavn, over en weekend fra fredag – søndag. Overnatning og mad er inkluderet i prisen. Forældre er meget velkomne. Program uddeles ved ankomst. 

Trænerne i Frederikshavn er entusiastiske og klar til at give den fuld gas. Vi håber derfor at se en masse friske og glade piger og drenge fra hele brydedanmark.

FFI stiller med faste trænere til FFIs brydeskole

FFI stiller med egne trænere. Vi har et stort kompetencespænd, som rammer målgruppen præcist. Herudover inviteres også gæstetrænere til – alt afhængig af målet og den aktuelle lærings/træningsplan. Joni, Lucas og Marie har suppleret hinandens kompetencer, arbejdet sammen omkring træning af børn og unge, og været en fast del af trænerteamet i FFI siden 2014. Til fælles har de potentiale og kompetencer, der spænder bredt. De er alle super motiveret for at undervise og træne børn og unge til mestring af øvelser og brydekompetencer og ikke mindst for at være medvirkende til at skabe en herlig fællesskabsfølelse blandt Bryde-Danmarks børn og unge.

Jóni Hansen 29 år

Jòni er ansat som Drifts assistent i Frederikshavn. Han har mange års erfaring indenfor brydning. Han startede som helt ung i Frederikshavn brydeklub i en alder af 8 år. Han har deltaget i utallige cup stævner og udenlandske stævner gennem hele sin brydekarriere, og er kendt for at være vores stabile klippe og et stålsat fundament i FFI brydeklub. Han har gennem tiden bidraget med sin støtte og sine brydekompetencer, både som hjælpetræner og selvstændig træner gennem 15 år. Herudover har han 6 års erfaring med Crossfit Træning. Joni er særdeles kompetent, tålmodig og ansvarsbevidst i sit arbejde med børn og unge. 

Lucas Davidsen 21 år

Lucas er i gang med en uddannelse som Tømrer. Han har trænet brydning siden han var 5 år, og har gennem ungdomsårene været en del af det Danske landshold. Han var den første unge Nordjyde, der prøvede kræfter med NKC på Nykøbing Falster. Lucas var en del af NKC teamet i to år, og har med den baggrund og erfaring tilegnet sig meget ny viden og kompetencer indenfor brydning. Lucas er optaget af arbejdet med træning og er motiveret for at undervise og lære fra sig. Han har et godt tag på at sætte fut i de unge brydere.

Marie 40 +

Marie har været ansat i Forsvaret i 26 år og har beskæftiget sig med uddannelse, ledelse, pædagogik, øvelsesvirksomhed og Militær Fysisk Træning gennem mange år. Hun er herudover uddannet idrætslærer, og har generelt stor erfaring med arbejdet med børn og unge. Marie har særligt fokus på motorik, spring og fysisk træning. Hun er ikke selv aktiv bryder, men har været involveret i brydesporten igennem 17 år. Hun har gennem træning, øvelse og kyndig vejledning tillært sig mange af teknikkerne i brydning – med henblik på at kunne give det videre.

Datoer for brydeskole 2021-2022

FFI har planlagt følgende datoer i den kommende sæson. Bemærk at der allerede d. 8. august er tilmeldingsfrist til den første samling.

Fredag 20/8 kl. 18.00 – søndag 22/8 2021 kl. 13.00

Fredag 5/11 2021 kl. 18.00 – søndag 7/11 2021 kl. 13.00

Fredag 4/2 2022 kl. 18.00 – søndag 6/2 2022 kl. 13.00

Fredag 22/4 2022 kl. 18.00 – søndag 24/4 2022 kl. 13.00


af FFI Brydning - 25.06.2021