Flot førstedag til EM debutant

Turpal Bisultanov tabte desværre semifinalen 1-9 til stærke Maskevich fra Hviderusland ved sin EM debut

Turpal startede ellers semifinalen ved sit første senior EM med at tage føringen 1-0, da hviderusseren blev dømt i parterre. Turpal fik også løftet Maskevich bagefter, dog uden at afslutte ordenligt. Turpal skal i morgen lørdag bryde bronzekamp. Vi kender endnu ikke turpal’s modstander, da der først skal brydes repechage i morgen. Gode bud på en modstander vil dog være enten Ungarn, Rusland eller Georgien.

(Turpal Bisultanov i finalekampene ved Thor Masters 2020. Foto: Danmarks Brydeforbund)

Hele tre danskere i aktion lørdag

Efter en yderst flot dansk dag, så er det blevet tid til at smugkigge på morgendagens kampe. Vi har hele tre danskere der skal i ilden i morgen.

67 kg Fredrik Bjerrehuus starter med en kvalifikationskamp om at komme til 1/8 finalen. Fredrik møder ungarske Krasznai de har kun mødt hinanden én gang tidligere. Det var til VM i 2018, hvor Fredrik trak det længste strå.

82 kg Rajbek Bisultanov starter i 1/8 finalen, hvor Israelske Petrishin venter. Det er en modstander Rajbek aldrig tidligere har mødt.

87 kg Turpal Bisultanov skal som nævnt ovenfor bryde bronzekamp i morgen. Vi kender endnu ikke Turpals modstander, da repechagekampene først skal kæmpes i morgen. Men det ligner at det bliver enten Ungarn, Rusland eller Georgien.

Stævnestart i morgen er kl.11.30. Fredrik har kamp Nr. 421 på madras B. De starter med kamp Nr. 413. Her skal man nok forvente klokken bliver omkring 12.30-12.45 når Fredrik skal på madrassen.

Rajbek har kamp Nr. 448 på madras C. De starter med kamp Nr. 438. Her forventes tidspunktet er være 12.45-13.00.

Turpal skal først bryde, når finalestævnet starter kl.18.00. Turpal vil tidligst være på måtten omkring kl.19.00. Vi tager forbehold for klokkeslættene, så hold selv øje på vores Facebookside, hvor vores sportschef løbende vil komme med opdateringer. Så sid klar fra start - så skal de tre landsholdsbrydere nok sørge for underholdningen!


af Sportschef Thor Hyllegaard - 23.04.2021