EM: Bisultanovbrødrene er begge bronzefinalister

Rajbek Bisultanov følger trop med en EM bronzefinaleplads, efter et knebent nederlag i seminalen

Dagens første kamp for Rajbeks vedkommende skulle have stået mod israeleren Petrishin i 82 kg vægtklassens 1/8-delsfinale. Her vandt Rajbek uden kamp, da hans modstander simpelthen udeblev. Næste kamp var kvartfinalen mod kroatiske Sacic, hvor Rajbek vandt 3-1 efter fuld tid. Videre i seminalen løb Rajbek tør for held, da han måtte se sig slået efter en lang og tæt kamp mod hviderusseren Kuliev med resultatet 1-1. 

Rajbek er således bronzefinaleklar i morgen søndag efter klokken 18.00. Her venter enten estiske Kaljola eller tyske Wagner. Sportschef Thor Hyllegaard tipper klart Wagner som Rajbeks bronzefinalemodstander. Wagner vandt EM bronze sidste år i 2020 i samme vægtklasse.

(Rajbek Bisultanov i VM i 2017. Foto: Danmarks Brydeforbund)

Fredrik Bjerrehuus slået ud i 1/8-delsfinalen

Fredrik startede dagen stærkt med en 9-0 sejr i kvalifikationskampen over ungarske Krasznai. Den stærke præstation forsatte videre i næste kamp, hvor Fredrik tromlede over den forsvarende europamester fra sidste år. Hviderussiske Nehoda måtte se sig slået med hele 10-0 i 1/8-delsfinalen. I næste kamp ventede den stærke bryder Firat, der desværre endte med at blive endestationen for Fredriks EM, da tyrkeren trak sig sejrrigt fra kampen med cifrene 8-1. I den efterfølgende kamp ventede en af de bedste brydere i vægtklassen, nemlig serbiske Nemes der vandt 3-3 og dermed blev Fredrik slået ud af dette års EM og endte med en samlet 7. plads.

Turpal Bisultanov kæmper om bronze lørdag aften

Turpal skal efter et brag af en debut, kæmpe om bronze til sit første senior EM. I bronzekampen der kæmpes omkring kl. 19.15, skal Turpal kæmpe mod russeren Milad Alirzaev. Du kan følge med på vores Facebookside, hvor EM holdet sørger for løbende opdateringer.

Du kan se kampene live helt gratis på United World Wrestlings hjemmeside

Du kan se kampene live helt gratis på United World Wrestlings hjemmeside.

Læs mere:

Flot førstedag til EM debutant - 23-04-21

19-årig Herning-bryder imponerer: Klar til bronzekamp ved EM - Herning Folkeblad


af Michael Yde - 24.04.2021