Deltagerrekord til senior DM

Når de danske seniormesterskaber i brydning afvikles i Århus på lørdag, bliver det med et rekordstort antal brydere. Vi har i skrivende stund hele 90 seniorbrydere, som skal dyste i henholdsvis græsk-romersk eller fristilsbrydning. Vi skal efterhånden en del år tilbage før vi kommer op på det samme antal brydere. Du kan se den foreløbige deltagerliste her. Bemærk dog at de nyeste eftertilmeldinger ikke fremgår af listen før indvejningen er overstået.

Det er endvidere et rigtig stærkt felt der skal kæmpe om de danske mesterskaber, hvor blandt andet hjemmebanebryderne Oliver Krüger og Mathias Bak som også deltog ved VM i Oslo, er med på tilmeldingslisten. 

(Hjemmebanebryder Oliver Krüger. Foto: Monika Faber)

DM afholdes i historiske rammer

Vores seniormesterskab bliver holdt i historiske rammer, nemlig i Århus gl. stadionhal, når Brydeklubben Thrott i samarbejde med Danmarks Brydeforbund afholder DM for seniorerne.

Derfor inviteres der til brydning i verdensklasse lørdag d.  13. nov. i Århus, hvor stævnet åbnes med en officiel åbningsceremoni klokken 12.00, hvorefter de indledende kampe begynder 12.30. Årets store finaleshow begynder klokken 18.00.

Der er gratis entre for børn til og med 15 år, mens billetprisen for voksne er 80 kroner. Billetter kan købes på biletto.dk eller i døren. Adressen er Stadion Allé 70, 8000 Aarhus.

Alle tilskuere skal huske coronapas

Husk at tilskuere skal fremvise coronapas til brydestævner hvor der er flere end 200 tilskuere.
Kravet om coronapas gælder tilskuere fra 15 år og op. Bemærk dog, at der ikke er krav om at frivillige hjælpere, officials og atleter/trænere skal fremvise coronapas.


af Søren Hyllegaard - 12.11.2021