Brydeklubben Thor igen bedste hold ved de danske seniormesterskaber i brydning

Brydeklubben Thor er stadig den klub med flest senior DM medaljer på landkortet.

Da nykøbingbryderne ved de danske mesterskaber i brydning for seniorer i Århus hentede hele 13 medaljer fordelt på 3 guld, 6 sølv, og 4 bronzemedaljer. Derudover blev det også til en guld, en sølv, og en bronzemedalje ved uofficielle danske mesterskaber i fristilsbrydning. 

Brydeklubben Thor stillede med et rekordstort mandskab på hele 24 deltagere ved DM-stævnet i det gamle stadionhal i det århusianske, og thorbryderne holdt sig godt til på medaljeskamlen med de 13 medaljer. 

Frederik Ekstrøm sørgede for endnu en guldmedalje da han vandt 77 kg klassen, efter en suveræn indsats indsats. I finalen kæmpede han mod værtsklubbens Christian Bantle fra Thrott Åbyhøj, hvor det blev til en 3-1 sejr. Det var dermed Frederik Ekstrøms 13 DM titel for senior for BK Thor, og det er samtidig en vaskeægte klubrekord, da den nybagte danske mester havde den tidligere rekord sammen med Mark O. Madsen. 

(BK Thors rekordstore hold, der hentede titlen som bedste klub ved DM i Århus.)

Brydeklubben Thor blev med den store medaljehøst også samlet bedste klub i græsk/romerskab stil og vandt foran Thrott Åbyhøj, og med Roskilde Brydeklub på 3. pladsen.

Resultatliste

Du kan se resultatlisten når den opdateres her.


af Patrick Hyllegaard - 14.11.2021