UWW udsætter mesterskaber

Forårets Covid-19 pandemi medfører ændringer for den internationale stævnekalender

Som det internationale forbund for brydesporten United World Wrestling bebudede tilbage i slutningen af sidste måned, er der nu kommet en afklaring på hvilke mesterskaber der ikke afholdes som planlag.

United World Wrestling opfordrer alle aktive til at passe på sig selv og bidrage til at undgå at viderebringe smitte af Covid-19. Som en følge heraf, udsættes bl.a. det olympiske kvalifikationsstævne (for hele verden) samt de europæiske mesterskaber for U15. De olympiske kvalifikationsstævner der udsættes, planlægges til at blive afholdt sammesteds samt på omtrent samme tidspunkt næste år.

Alle UWW stævner inkl. UWW mesterskaber er aflyst indtil d. 30. juni. Endvidere opfordrer UWW alle de nationale forbund til at tilse at alle sportslige arrangementer aflyses i den nævnte periode, af hensyn til bekæmpelse af covid-19 smitte.


af Michael Yde - 07.04.2020