Thrott træner virtuelt

I disse tider er vi rigtig mange der savner både fællesskabet, klubkammeraterne og træningen i klubben og med god grund! Siden den 11. marts hvor Mette Frederiksen gik på talerstolen og lukkede hele landet ned med ordene ” Hellere handle i dag end fortryde i morgen”, har vi måtte skue langt efter de blå/røde måtter og træningslokalets evige duft af sved, mod og en indædt vilje til at blive bedre.

Vi er nu nedlukket indtil tidligst 10 maj og måske lidt længere end det, kunne man frygte. Vi må derfor begynde at være kreative når det kommer til træningen, for formen skal jo holdes ved lige og grebene tager jo heller ikke sig selv! – men hvordan gør vi det?

Rigtig mange Throttere var igen idag "på pletten", da der var online træning med gæstetræner Tobias Fonnesbek. Sådan så...

Slået op af Brydeklubben ThrottTorsdag den 2. april 2020

Brydeklubben Thrott holder klublivet igang med online træning for alle

Her vil det være helt oplagt at se mod Aarhus og Thrott. De har nemlig fået etableret et virtuel-træningspas, hvor hele 30 børn og voksne deltager hjemmefra, hver for sig, men sammen over Zoom (Zoom er et gratis videokonferenceprogram ligesom Skype). På denne måde kan klubben forsætte med at være det samlingssted hvor medlemmer møder hinanden, de får deres træning og får deres fællesskab med en snak før og efter træning, næsten som en helt normal træningsdag i brydeklubben.

Vi i Danmarks Brydeforbund, kan kun opfordre til at eksperimentere med træningsformen, ligesom Thrott har gjort det. Jeg (jeres udviklingskonsulent) hjælper som altid gerne med til at udvikle, udforme eller sparre på jeres projekter eller idéer I har, i disse Corona-tider. Send mig en e-mail og så kan vi sammen se, hvordan vi kan få lidt aktivitet tilbage i jeres forening i denne tid.

Indtil da, så håber jeg at i alle sammen har det godt (under omstændighederne)
og vi snart kan finde tilbage til vores vante hverdag. Den er savnet.


af Simon Lui - 08.04.2020