Vind fede præmier med NKCs adventskalender

De kommende adventssøndage kan du se videoindslag på det nationale kraftcenters facebookside. I videoerne får du indsigt i brydernes hverdag og de idrætsfaciliteter som de træner i. Sidst men ikke mindst er der både brydere, forældre, trænere og mange flere som interviewes i videoerne.

De kommende søndage kan du deltage i NKC brydernes konkurrence, samtidigt med at du ser den nyeste adventsvideo. Vi håber at du vil være med til at støtte de seje brydere, der hver dag træner for at tage guldmedaljer til Danmark.

Du deltager i konkurrencen, ved at støtte med minimum 100,- der skal indbetales via MobilePay: 431639. Så deltager du i lodtrækningen om fede præmier, hvor vinderen naturligvis udtrækkes juleaften. Hovedpræmien er en rejse med NKC bryderne! Udover hovedpræmien kan du vinde fedt merchandise fra NKC; sweatshirts, caps og sokker - alt sammen i fedt design med det nationale kraftcenters logo.
 

Glædelig første advent 🎄🎅🏻 Følg NKC’s adventskalender de kommende 4 søndage hvor vi vil fortælle om NKC 🤼‍♂️ I kan...

Slået op af Danish Wrestling - NKCSøndag den 29. november 2020


af Michael Yde - 02.12.2020