Velkommen til DM U-J

Deltagerlisten til weekendens DM for ungdom og junior er klar

Der afholdes DM for Ungdom og Juniorer søndag d. 1. november. Begge mesterskaber afholdes samme dag i år, og det foregår i Rundhøjhallen i Aarhus, med Danmarks Brydeforbund og Brydeklubben Thrott som vært. Du kan hente deltagerlisten her.

Dagsprogram

08.00-08.30 - Indvejning til begge kategorier

10.00 - GR Ungdom

(Pause) - (1 times pause - inkl. frokost / præmieoverrækkelse for GR Ungdom)

(Efter pausen) - GR Junior

Bemærk at fristilsmesterskaberne for ungdom og junior er aflyst i år pga covid-19.

Tilskuere er velkomne - men...

Tilskuere til DM er velkomne, men man skal huske mundbind og i øvrigt efterkomme de anvisninger som man måtte modtage af værtsklubben, Danmarks Brydeforbund mv. Corona vil præge dagen over en bred kam, da det vil have indvirkning på hvor man må opholde sig, at det bliver en dag med færre kram og håndtryk osv. Du kan finde en god artikel til tilskuere her.

Hvis du vil komme og være tilskuer, så skal du komme til Rundhøj Hallen på Holmevej 200, 8270 Højbjerg.

 

Husk madpakken

Man bør notere sig, at der ikke er salg af mad og drikkevarer på stævnestedet, så husk madpakken. Alternativt ligger der flere supermarkeder i umiddelbar nærhed af stævnestedet. 

Covid-19 info

Arrangementet afholdes i overensstemmelse med Danmarks Idrætsforbunds og Danmarks Brydeforbunds foreskrifter ift. inddæmning af coronasmitte. På undersiden brydning.dk/corona finder du relevant information om hvordan du skal forholde dig, når du deltager til et brydestævne. Der er specifik information til både udøvere, trænere, dommere og sågar tilskuere.


af Michael Yde - 29.10.2020