Udviklingskonsulenten er endelig landet 

Kære Bryde Danmark – Nu er jeg endelig landet og jeg glæder mig til at møde jer.

Mit navn er Simon Lui Hansen og jeg er jeres nye udviklingskonsulent. Jeg er 30 år, er uddannet Cand. Scient. Idræt og er bosat på Nørrebro med min kæreste Sofie. Jeg kommer fra en stilling i Dansk Håndbold Forbund hvor jeg bl.a. har arbejdet som VM-koordinator i Herrehåndbold. Siden barnsben har jeg været tilknyttet en idrætsforening og fået min idrætsopdragelse heri, af engagerede ildsjæle i et stærkt miljø – ligesom mange af jer sikkert også har haft og derfor også kender kvaliteterne i.

Jeg er startet i Danmarks Brydeforbund d. 1. januar 2020 og er så småt begyndt at lære jeres sport at kende. For når det kommer til brydning, så er jeg hel grøn. Jeg håber at I vil bære over med min sportslige uvidenhed og de mange spørgsmål, jeg vil komme til at stille jer det næste stykke tid, både omkring sportens regler men også omkring jeres foreninger og den kultur som hersker ude på måtterne.

Noget af det første jeg vil kaste min energi efter, er at kontakte samtlige foreninger med sigt på at aflægge jer et snarligt besøg og få en snak med jer om jeres hverdag og de udfordringer I skulle have. Mit ønske er at styrke jer som forening og understøtte jeres nuværende og kommende udviklingsorienterede projekter. Disse besøg vil jeg prioritere rigtig højt, da jeg mener at udviklingskonsulenten bør være synlig og stå til rådighed der hvor der er mest brug for ham. Jeg vil ligeledes kigge på emner som tumlehold og udbredelsen af fristilsbrydning, herunder også pigebrydning og hvordan vi får skabt nogle gunstige forhold for den videre udvikling af det.

Inden jeg kommer til jer, så må I endelig ikke tøve med at komme til mig. I vil altid kunne skrive en mail til mig eller for det meste, fange mig på telefonen. I kan til tider også finde mig til stævner, såsom Thor Masters, DM i Ballerup og AIR Cup i Roskilde. Jeg vil ligeledes komme til stævner i det jyske, lige så hurtigt at jeg kan – kom endelig og ta’ fat i mig der. Jeg giver en kop kaffe og en samtale om hvad der rører sig ude hos jer.

Jeg ser frem til at møde jer alle.

Med venlig hilsen
Simon Lui Hansen – Udviklingskonsulent i Danmarks Brydeforbund


af Simon Lui Hansen, Udviklingskonsulent - 14.01.2020