Ny række af attraktive trænerkurser

Kom hjem med en rygsæk fuld af konkrete værktøjer - det er det Danmarks Brydeforbund lover med en ny række af specialdesignede trænerkurser.

Der er efterspørgsel på praktisk uddannelse af klubtrænere. Et trænerkursus skal være overskueligt og attraktivt at deltage i. Deltagerne på vores nye række af trænerkurser slipper for en masse teori, målsætninger og snik/snak. Her kommer man i stedet hjem med rygsækken fuld af konkrete værktøjer og øvelser, som kan implementeres direkte i træningen!

Første trænerkursus er for målgruppen "Tumlehold" - de 3-5 årige

På trænerkurset "Tumlehold" for 3-5 årige lægges et fundament for dine basiskundskaber til at afvikle aldersrelevante lege, grundlæggende gymnastik/akrobatik samt kamplege. 

Du lærer at træne, udvikle og fastholde medlemmerne på dit tumlehold, hvor fokus er på det individuelle barn. Uddannelsen er en grundsten i at lære dig at træne og undervise i brydning. På kurset lærer du grundlæggene kompetencer, der gør dig i stand til at fungere som træner for hold eller børn enkeltvis.

Trænerkurset består af tre dele:

1. Aldersrelevante lege

2. Gymnastik og akrobatik - sådan lærer du børn grundlæggende øvelser opdelt i trin

3. Kamplege 

Kurset er delt op i tre dele af ca. en times varighed, opdelt af korte pauser og frokost. Til dem der har lyst, så afsluttes dagen med en Q & A, hvor formanden i Danmarks Brydeforbund besvarer spørgsmål.

Du kan vælge mellem disse to kursusdage:

Lørdag d. 21/9 i Hermod Horsens' klubhus, Enggade 8, 8700 Horsens.

Lørdag d. 28/9 i AK DANs klubhus, Magleparken 5, 2750 Ballerup.

Pris: DKK 350,- Tilmelding via Klubmodul. Frokost er inkl. i deltagerprisen. (OBS: der er bindende tilmelding.)

Tilmelding

Du kan læse mere om kurserne samt tilmelde dig via Danmarks Brydeforbunds Kalender.

Målgruppe

Trænerkurset er indrettet som en workshop, der er præcist målrettet til de trænere som har målgruppen 3-5-årige, uanset holdets navn og hvilken forening/institution der er tale om. Så uanset om du er fast træner på et tumlehold, eller vil udvide dine kompetencer indenfor det idrætslige møde med børn, så er dette en workshop for dig.

Til dem der har lyst, så afsluttes dagen med en Q & A, hvor formanden i Danmarks Brydeforbund besvarer spørgsmål.

Spørgsmål om arrangementet skal rettes til info@brydning.dk.


af Michael Yde - 13.08.2019