Kvartfinalen blev endestation for Nikolai Mohammadi

- En sejr og et nederlag til Nikolai Mohammadi ved Junior EM 

Kvartfinalen blev endestationen for landsholdsbryderen Nikolai Mohammadi, da han var mandag til start ved junior europamesterskaberne (18-20 årige) i den spanske by Pontevedra i det nordvestlige Spanien.

Den 19 årige thorbryder der var til start i 55 kg klassen, og tidligere har vundet  EM bronze som ungdomsbryder, kom godt fra start i EM turneringen, da han i 8-dels finalen efter kort tid faldbesejrede hviderusseren Yavor Khaklou, og vandt kampen ved stillingen 5-0 i thorbryderens favør. 

Nu ventede Zaur Alieyev fra Aszerbaidjan kvartfinalen. Her mødte thorbryderen en særdeles stærk bryder, som hele to gange slog krydstag på thorbryderen. Således tabte Nikolai kampen kort inden i 2. periode kampen ved stillingen 12-1.

Dernæst skulle thorbryderen satse på at hans modstander fra Aszerbaidjan skulle vinde sin semifinalekamp mod georgieren Abuladze for at genindtræde i turneringen. Dette var meget tæt på at lykkedes, men da det blev til en tæt 6-5 sejr til georgieren var Nikolai Mohammadis EM eventyr dermed slut.


af Pressemeddelelse, Morten Ahlefeldt Hansen, BK Thor - 03.06.2019