Rajbek kæmper sig til EM finalen

Stortalentet Rajbek Bisultanov har i sit første år som senior, præsteret at kæmpe sig til EM finalen! 

Søndag d. 14. april 2019 har du mulighed for, at se en af de bedste danske brydere i aktion til det europæiske mesterskab for seniorbrydere.

I søndagens guldkamp skal Rajbek op imod Lasha Gobadze fra Georgien. Gobadze opnåede ikke en placering til sidste års VM i Budapest - et år hvor han 'blot' opnåede at vinde UWW stævnet 'Vehbi Emre'. Går man dog et par år længere tilbage når man nærstuderer Gobadzes meritter, så ligger der en guldmedalje fra VM i Las Vegas 2015 og stråler. Ligesom Rajbek har Gobadze placeret sig højt på skamlen i U23 regi, hvor han i 2017 vandt sølv til VM og bronze til EM.

"Rajbek og Gobadze har aldrig kæmpet mod hinanden før. Han [Gobadze] har mange flotte meritter på CV'et. Der venter en stor opgave for Rajbek!" Bemærker Sportschef Thor Hyllegaard, der i skrivende stund sidder med landstrænerteamet og laver videoanalyse af Rajbeks finalemodstander.

(Rajbek Bisultanov besejrede Viktar Sasunouski (BLR) i kvartfinalen)

Læs mere 

Dansk stortalent bryder sig i EM-finalen - DR.dk 14-04-19


af Danmarks Brydeforbund - 13.04.2019