Ny formand i Brydeklubben Thor

Patrick Hyllegaard er ny formand i Brydeklubben Thor, og er med sin 23 år klubbens yngste formand nogensinde

Brydeklubben Thor skrev i fredags et helt nyt kapitel ind i klubbens 108 årige historie, da man indviede et af europas største brydecentre i Nykøbing Falster. Mandag blev endnu et kapitel tilføjet da BK Thor fik sin hidtil yngste formand i klubbens historie, da Patrick Hyllegaard i en alder af blot 23 år blev valgt som ny formand ved generalforsamlingen i det spritnye klubhus på Gartnervej.  

Han afløser Morten Ahlefeldt Hansen, der indtil dette års generalforsamling var den hidtil yngste formand i klubbens historie. Morten blev nemlig valgt som formand i en alder af 25 år tilbage i 1994. Den afgående formand foreslog på vegne af BK Thors bestyrelse Patrick Hyllegaard, og han betegner BK Thors nye formand som et af de største ledertalenter i dansk brydning. "Patrick er et åbentlyst ledertalent i dansk brydning og især i BK Thor han har allerede vist sit store potentiale", så vi er mere end optimistiske i forhold til fremtiden, og er stolte over at vi har en ung afløser til at tage over.

Den nyvalgte formand kommer i godt selskab med rutinerede kræfter, da hele to tidligere formænd blev valgt ind i bestyrelsen, nemlig Peter Jensen samt Patrick Hyllegaards far Søren Hyllegaard. De blev valgt ind for henholdsvis to og et år. Søren Hyllegaard overtog Patrick Hyllegaard plads i bestyrelsen da den blev ledig for et år, da den nye formand i forvejen sad i bestyrelsen. Den afgående formand Morten Ahlefeldt Hansen fratrådte sin plads efter den 3. periode som formand for BK Thor. Morten forsætter dog som bestyrelses suppleant.

Brydeklubben Thor kunne siden sidste års generalforsamling se tilbage på et år, som har stået i nybyggeriets tegn, og man glædede sig selvfølgelig over det fantastiske nye klubhus som klubben har fået.

Nykøbingbryderne kunne se tilbage på et flot sportsligt år, hvor det blev til 8 danske mesterskaber og 3 nordiske mesterskaber. Derudover glædede man sig også over at have afholdte et endnu succesfuldt Thor-Masters, som igen havde et højt niveau og et rekordflot tilskuerbesøg.

(Fra venstre: BK Thors nye formand Patrick Hyllegaard med afgående formand Morten Ahlefeldt. Foto: BK Thor)


af Pressemeddelelse - BK Thor - 30.04.2019