Julemærkehjemsbrydere holder de gode vaner ved lige

Elias og Frederik var så begejstret for deres brydetræning under deres ophold på Skælskør Julemærkehjem, at de måtte prøve igen.

Mandag den 1. april blev de derfor budt velkommen i BK Thor af landholsbryder Rajbek Bisultanov og nykårede dansk mester, Victor Larsøe, til rundvisning inden de begyndte træningen hos Emma Brobek på hold 2 .

‘Vi har hele tiden håbet, at vores forløb på julemærkehjemmene ville resultere i nye medlemmer. Og det vigtigste at tilbyde de unge er en god velkomst. Det må må man sige, de fik’ siger Rami Zouzou

Frederiks mor var også begejstret

‘ de var svært tilfredse med brydetræningen. Og de gode vaner skal holdes ved lige. Derfor står vi her idag. Samtidig gav modtagelsen både tryghed, fordi der var en kendt ansigt,  en følelse af tryghed samtidig med rundvisningen og præsentation af brydere og sportschef en følelser af at være velkommen’ er begge mødre enige om. 

(Landsholdsbryder Rajbek Bisultanov med de nye brydere i BK Thor. Foto: BK Thor) 


af Rami Zouzou - 02.04.2019