Danmarks Brydeforbund sadler om

Der er nye tider i dansk brydning, og det kræver nye kræfter

Efter i nogen tid at have vendt og drejet evalueringen af vores strategiske spor har bestyrelsen valgt at sadle om, nu hvor indsatserne i vores strategiske spor skal udføres. Som det første skridt i den process, har bestyrelsen valgt at sige tak for denne gang til Rami Zouzou. Vi har takket ham for indsatsen, samt for at have medvirket til en udvikling, der har gjort at brydeforbundet er hvor vi er i dag.

Den fremadrettet indsats skal koncentreres til færre og mere konkrete opgaver. Nu får vi mere brug for en arbejdsmand end en konsulent, hvorved mange af Ramis kompetencer slet ikke vil komme i spil. Rami har understøttet mange klubber og vi ved at de har nydt godt af det han kan. Samarbejdet med klubberne har båret frugt, og det prises af både klubberne og bestyrelsen. 

Det er med forståelse Rami har modtaget opsigelsen. Han har været glad for at kunne gøre en forskel for mange klubber, og han agter at fortsætte sit engagement som formand i brydeklubben CIK.

Vi ønsker Rami god vind i sejlene fremover.


af Danmarks Brydeforbund - 23.04.2019