Indløsning af UWW licens for 2020

Husk at bestille internationale startlicenser rettidigt, så i kan deltage i det kommende års UWW turneringer

Det er atter blevet tid til at tegne sin UWW-licens. Det betyder at alle ungdom, junior og senior brydere, der planlægger at deltage til internationale UWW stævner i foråret (så som Aarhus Open, Thor Masters eller veteranmesterskaber) skal have indløst licens i god tid forud for stævnet. 

Er man ungdomsbryder (årgang 2005) og Aarhus Open er det eneste UWW stævne, man planlægger at skal stille op til, så kræver det ikke UWW licens, da kategorien "U15" ikke behøver UWW-licens. Det gælder dog for årgang 2003 & 2004.

Det er igen i år ikke muligt at købe UWW-licens ved indvejningen til stævner. Det er ligeledes heller ikke muligt med et dags-licens, som for år tilbage.

Priser og bestilling

Priserne for UWW licenser er uændrede fra sidste år, og der opkræves således 50 CHF for ungdom og 100 CHF for junior & senior.

I bedes kontakte Sportschef Thor Hyllegaard via e-mail, såfremt i ønsker at bestille UWW-licenser.

Deadline: fredag den 10. januar 2020.

Husk at fremsende følgende via. e-mail: 

- Kopi af gyldigt pas (jpg-fil)

- Pasfoto (jpg-fil, maks. størrelse er 2 MB)

- Bopælsoplysninger

Danmarks Brydeforbund dækker udgiften for de seniorbrydere, som er en del af den danske landshold, samt for de brydere der er optaget på U23 landsholdet i skrivende stund. Det betyder at dem som er på "prøve" eller kommer på "prøve" selv skal betale deres UWW-licens i 2019.

Tag endelig kontakt, såfremt I har spørgsmål. Disse kan rettes til Sportschef Thor Hyllegaard via e-mail eller tlf. 20 46 67 40.

Husk at indløse din startlicens i Danmarks Brydeforbund

Du skal stadigvæk indløse en startlicens i Danmarks Brydeforbund. Den bestilte UWW licens udleveres, når der er bekræftet at der er indløst en startlicens for 2020.


af Thor Hyllegaard, Danmarks Brydeforbund - 01.11.2019