Erfaring indtræder i bestyrelsen

Danmarks Brydeforbund står overfor en spændende proces de kommende år, og det er derfor meget positivt, at der er rutinerede kræfter, der skal bidrage til implementeringen af de strategiske spor, når den nye bestyrelse på lørdag konstituerer sig selv i Odense. 

Det er nok de færreste, der ikke har været i kontakt med Søren Hyllegaard.

En uhyre hjælpsom ildsjæl indenfor brydesporten med et smittende godt humør og en fantastisk stemme, som vi ofte hører, når finalisterne kaldes til måtten ved Thor Masters. Netop en begivenhed som Thor Masters kunne ikke finde sted, hvis ikke det var for en Søren Hyllegaard. Som en enmandshær styrer han logistik, politikere og sponsorer med en kærlig og kyndig hånd, så ingen kan være i tvivl om, at der er tale om en turnering med det internationalt format.

Selvom han sportsligt også har gjort sig på grønsværen, er det brydningen, og Thor Nykøbing, der i de sidste 25 år har nydt godt af hans store engagement og kæmpe netværk, som bunder i en stor og dyb kærlighed til vores sport.

Han har både været formand for Thor Nykøbings venner, for moderforeningen og har tidligere være både bestyrelsesmedlem i DB og eliteudvalgsformand.

Selvom Søren har mange visioner for udviklingen af eliten, ligger breddearbejdet hans hjerte nær.

Der skal ikke herske nogen tvivl om at Søren med sin erfaring, ikke bare fra brydesporten, men som mangeårig foreningsmand generelt, kan tilføre bestyrelsen en masse energi og input til videreudvikling af sporten i vores strategiske implementeringsproces, hvorfor det også glæder DB, at Søren har valgt at takke ja til en ny periode som næstformand

  

(Flemming Stuhr netop kåret som årets leder flankeret af formand Palle Nielsen.) 

Årets leder 2017, Flemming Stuhr, har også valgt at lade sin erfaring komme bryde- Danmark til gode.

Flemming Stuhr har i flere år ydet en kæmpe indsats, som træner og formand, med at styrke Aars brydeklub på såvel drenge som pigefronten, og han bruger aktivt sit netværk i det himmerlandske til at udvikle brydningen, så selv Dyne- Larsens Golfressort i samme område, må ringe ham op for at få opskriften på, hvordan den bold dog skal pottes, når skal afholdes store arrangementer. 

Det så vi ved årets DM for Ungdom og Aars Brydeklubs jubilæum, hvor Flemmings kæmpe arbejde udmøntede sig i en festdag i flotte rammer med musik og borgmestertaler.

Flemming var mange visioner for brydearbejdet, og hans erfaring fra særligt pigebrydningen skal nok komme forbundet til gode, da der ligger et uforløst potentiale i rekruttering af flere piger til sporten.

Formand Palle Nielsen:

”Dansk brydning arbejdet med rekruttering og fastholdelse samtidig med at vi fortsæt skal levere stærke resultater internationalt. Det lyder som en stor opgave, hvilket det selvfølgelig også er. Derfor glæder jeg mig virkelig over, at Søren og Flemming har valgt at være en del af den proces, så vi fortsat råder over en bestyrelse, hvor erfaring, netværk og dygtighed kan bidrage til udviklingen af brydesporten. Vi får en bestyrelse, der fortsat kan arbejde for en stærk elite og stor bredde, der vil arbejde for de diversitet, som sporten skal repræsentere, og vi sikrer en bred geografisk repræsentation- fra Gedser til Skagen”.


af Rami Zouzou - 17.08.2018