Mark O. lægger brydningen på hylden

Mark siger farvel til en gloværdig brydekarriere

Vores allesammens Mark O. Madsen har de sidste år afprøvet sig selv i MMA sporten (Mix Martial Art). Det er gjort så overbevisende at interessen og opmærksomheden fra omverdenen har været stor. 

Efter sidste MMA kamp i Nykøbing Falster, hvor Mark afgjorde sin kamp med et spektakulært knockout blev der indledt konkrete forhandling mhp udformning af en kontrakt der sikre at Mark kan leve af at dyrke MMA og forfølge en ny drøm om at gøre karrierer inden for denne gren.

Danmarks Brydeforbund er taknemmelig for alt den opmærksomhed Mark O. Madsen har givet brydesporten i Danmark og i udlandet. Det har været en fornøjelse at følge hans udvikling både sportsligt og som menneske. Mark har en helt igennem professionel tilgang til det han laver. Han har været en fantastisk ambassadør for brydesporten. 

Vi ønsker Mark alt det bedste med det nye skridt og glæder os til at følge ham i buret. Meget af Marks daglige træning vil stadig foregå i brydeforbundets kraftcenter i hans hjemby, Nykøbing Falster. Så der vil stadig være sparring at få til dem der skal tage over. Der venter naturligvis Danmarks Brydeforbund er svær periode. Der er arvetagere, men der altså et stykke vej op til det niveau som har placeret Mark blandt de bedste i verden siden 2005. En bedrift som indbragte 4 x VM sølv, 1x VM bronze, 1x EM bronze og sidst med ikke mindst OL sølv i Rio 2016.


af Danmarks Brydeforbund - 20.03.2018