U23 landsholdet til Grand Prix Chomutov

Det danske landshold fik lov til at opleve "Chomutov by night" til et internationalt stævne der trak ud til de sene timer

Til det store internationale stævne i tjekkiske Chomutov, var der godt 250 brydere til start, fra hele 19 nationer. Størstedelen af de 19 nationer var landshold! Det gav 516 kampe på fordelt på tre madrasser.

Det ovenstående lyder jo fantastisk og det var det også langt hen ad vejen! Vi startede kl.10.30, men da stævnet stadig var igang hele tolv timer senere begyndte det er spidse til! Både energi og fokus var svært at bibeholde for U23 landsholdsbryderne.

Da klokken rundede kl. 23.45 havde den danske delegation stadig hele fem brydere der skulle på madrassen. Turpal Bisultanov fik æren af at runde turneringen af, da han kl. 00.30 vandt sin finalekamp. Sikke en præstation, efter så lang en dag! Landstrænerteamet må trods trætheden afslutningsvis bemærke at bryderne håndterede denne lange dag utrolig flot. Således kunne denne dag afsluttes med aftensmad kl. 01.30 på Hotel Sulety.

Bryderne gjorde det egentlig ganske fornuftigt og fik lov til at kæmpe en masse kampe. Bedst gik det for Turpal Bisultanov, da han i suveræn stil vandt sine 5 kampe, og i finalen slog han den forsvarende bronzevinder fra EM i fjor med stensikre 7-0.

Bertram Lauridsen endte på en flot anden plads efter tre flotte sejre og et enkelt tæt nederlag til den senere vinder af vægtklassen. August Lauridsen havde en rigtig flot turnering og endte på en stærk tredje plads - han blev kun slået af de danske holdkammerater Turpal & Marcel.