Lokalt: Ny headcoach til BK Thrott

Bagir Bogdanov bliver ny mand i spidsen for Brydeklubben Throtts Talent og Elitehold

Bagir Bogdanov bliver ny mand i spidsen for Brydeklubben Throtts Talent og Elitehold. Bagir er 37 år og har de seneste 10 år stået i spidsen for Kolbotn i Norges succesfulde team. Herudover har han været træner i Letland, USA og en periode som norsk juniorlandstræner.

”Med Bagir får vi en af de allermest passionerede og teknisk stærke trænere jeg har mødt. Han er  dedikeret til fingerspidserne og har et enormt netværk i hele Europa. Vi har stået i en situation hvor vi heldigvis har kunnet vælge mellem flere meget kvalificerede kandidater og vi har valgt Bagir Bogdanov, fordi vi er sikre på at han kan gøre den største forskel for vores brydere og for Thrott som klub”, lyder det fra sportslig ansvarlig i Thrott, Esben Fonnesbek.  

Bagir Bogdanov afløser Throtts nuværende finske Headcoach Mikael Lindgren, der efter snart 3 år i Danmark, har ønsket at tage hjem til Finland af familiære årsager.

Der er således ingen dramatik bag Mikaels opsigelse, der fortsat vil være Headcoach til de kommende store danske turneringer Aarhus Open og Thor Masters.

Bagir Bogdanov får første dag på Throttmadrassen i Marts. 


af Esben Fonnesbek, BK Thrott - 08.02.2018