Klubmodul får sin ilddåb til Kolding Cup

Startlicens rekord: I skrivende stund har over halvdelen af alle brydeklubberne indløst startlicenser på deres brydere

Den nye måde at indløse startlicenser på, får sin ilddåb til Kolding Cup. Det bliver spændende! Danmarks Brydeforbund opfordrer alle klubber til at få indløst deres startlicenser inden lørdag d. 21/1, så vi ikke kun får en gnidningsfri indvejning, men også en festlig debut på et system, der ikke kun styrker dansk brydning, men også letter klubbernes daglige administration. 

Alt nyt kan virke uoverskueligt til en start. Men selvom der har været sagt og skrevet meget om overgangen til klubmodul, er det ikke faktisk nyt for Jer ude i brydedanmark. Der skal som altid fremvises startlicens ved indvejning.

Med klubmodul har vi blot styrket og systematiseret strukturen og proceduren, hvilket fremadrettet letter den administrative byrde og styrker overblikket, bl.a.  ved hjælp af Klubmodul app'en. Skulle forvirringen få overtaget, er der selvfølgelig hjælp at hente. Vi har nemlig oprettet en ny facebookgruppe, specifikt med det formål at formidle tips og tricks til Klubmodul og alt om startlicens. 

Det kan faktisk ikke være nemmere. Så lad os komme i gang, så Kolding Cup ikke kun bliver en kæmpe brydemæssig begivenhed, men turneringen hvor brydedanmark i fællesskab tog et syvmileskridt ind i fremtiden. 

Hvis i har spørgsmål til startlicens o. lign. så tag endelig kontakt til os på info@brydning.dk.

Læs også:

Retningslinjer for startlicenser


af Danmarks Brydeforbund - 11.01.2018