Lokalt: Historisk samarbejde mellem BK Odin og Kodokan judo

Tirsdag aften afholdte BK Odin den første fællestræning med judoklubben Kodokan

Judofolket gæstede vores træningslokaler og vi kvitterede med en træning baseret på brydning, hvor judokaerne blev præsenteret for det basale i brydningen, og hvor de ikke bar deres normale judo gi. Det blev en god og udbytterig aften for alle.

Aftalen omkring det videre forløb er nu, at BK Odin gæster Kodokans lokaler d. 20. feb., hvor bryderne skal iføre sig judo gier, og træningen bliver tilrettelagt af Kodokan.

Vores træningsfællesskab er baseret på gensidig tillid og respekt, og ikke en forestilling om, at det er brydning vs. judo og viceversa, men at vi skal inspirere og lære af hinanden, og igennem dette fællesskab skal vi fremme vores klubber på flere niveauer.

Fra BK Odin skal der lyde en stor tak til Allan, som er træner i Kodokan judo, for at tage imod invitationen om at indlede et træningssamarbejde klubberne imellem.

Også Brydeforbundets dygtige og energiske udviklingskonsulent Rami var med på sidelinjen denne aften, og han så ud til at nyde det han så.

Vi håber da, at dette spadestik, som vi har taget i Odense, kan danne præcedens for andre lignende koncepter, ikke mindst med judo in mente, som jo har mange elementer, der ligger op ad brydningen - ikke mindst fristilsbrydningen.


af Fernando Highland, Brydeklubben Odin - 24.01.2018