Fortæl os de bedste historier fra din brydeklub

DIF har brug for at fortælle gode idrætshistorier fra både eliten og bredden. Send dine ideer til vores Udviklingskonsulent, så historierne kan nå danskerne

Hvis din brydeklub har en karismatisk 95-årig atlet, der kæmper mod de unge på 50 år, en forening som har rekrutteret dommere ved at uddanne folkeskoleelever, eller en klub som tjener penge til et nyt klubhus ved at hjælpe de ældre i byen med indkøb og rengøring, så fortæl historierne.

DIF er dagligt i kontakt med de danske medier, som ofte efterspørger gode historier fra idrætsverdenen. Der fortælles dagligt gode idrætshistorier i medierne, men DIF har brug for endnu flere, der enten kan gives videre – eller som DIF selv kan fortælle i sine egne medier.

For at hjælpe nogle af historierne bedre ud over medierampen, så har Idrættens Medieudvalg, der er et udvalg mellem specialforbundene, DIF og Team Danmark, afsat ressourcer. Det betyder eksempelvis, at hvis DR gerne vil bringe en idrætshistorie fra et specialforbund, men DR ikke selv har ressourcer til at lave den, så kan Idrættens Medieudvalg muligvis finansiere en freelancejournalist til opgaven.

Alle spørgsmål, links og forslag til historier kan mailes til vores Udviklingskonsulent Rami Zouzou.


af DIF / Danmarks Brydeforbund - 02.08.2017