BK Odin indfører nyt cupstævne

Odin Challenge er et nyt dansk stævne der skal styrke stævnetilbuddet i efteråret

Man skulle tro den odenseanske brydeklub red på en 8 benede ganger som aseguden Odin, så stærkt som de løber i Brydeklubben ved samme navn.

Først arrangerede klubben DM for børn og unge, og den 4. november afholder de Odin Challenge for puslinge, drenge, ungdom samt pige- og kvindebrydere. Et stævne, som klubben spår bliver en tilbagevendende begivenhed.

Skal vi rekruttere og fastholde vores brydere, er vi nødt til at have et stærkt stævnetilbud til bredden. Det er derfor dejligt, at BK Odin har sadlet hesten, for at imødekomme ønsket om at højne stævneaktiviteterne i Danmark.

Vi i Danmarks Brydeforbund håber derfor, at så mange som muligt vil støtte op om Odins initiativ, og vil tilbringe en dag i brydningens tegn i H.C. Andersens fødestad, så Odin Challenge kan blive en fast bestanddel af brydedanmarks stævnekalender.

Se invitationen og læs mere om det nye stævne Odin Challenge her.


af Danmarks Brydeforbund - 08.08.2017