Udtagelsen til NM i Kolding er klar

En god udbytterig træningslejr i Litauske Kaunas er nu nået til vejs ende. 6 rigtig gode træningspas på madrassen er det blevet til i alt. Vi har været rigtig glade for brydernes indsats, specielt under samlingen, som har været af høj kvalitet, og ligesom stævnet har bryderne fået erfaringer fra nye modstandere, der kæmper med en anden brydestil end vores egne brydere er vant til.

Følgende brydere er udtaget til NM i Kolding

NM-holdet er udtaget, og der er genvalg til samtlige 13 brydere som har været med på turen. Det danske hold som skal forsvare de danske farver ved de nordiske mesterskaber i Kolding ser ud som følger:

Ungdom:

54 kg Luckas Schrøder & Lukas Schakow

58 kg Lucas G. Davidsen

63 kg Jonas Møller & Oliver Jensen

69 kg Lukas H. Jensen

76 kg Turpal Bisultanov

85 kg Bertram Lauridsen

Junior:

50 kg Nikolai Mohammadi

55 kg Nikolaj Schrøder

60 kg Mikkel Lassen & Kasper Ravn

74 kg Oliver Krüger


af Sportschef Thor Hyllegaard - 02.05.2017