Skal Du med til VM i brydning?

Brydeklubben Thor fra Nykøbing Falster, har arrangeret en bustur til verdensmesterskaberne, i samarbejde med "De grønne busser" 

VM i brydning for seniorbrydere foregår i år i byernes by Paris. Græsk-romersk brydning foregår d. 21. - 22. august, og vi kunne tænke os at der var en masse danskere på lægterne til at heppe på de danske brydere. Vi ved allerede nu, at Mark O. Madsen deltager, og han får selvfølgelig naturligvis følgeskab af nogle landsholdskollegaer - der dog ikke er udtaget endnu.

BK Thor har fået følgende tilbud af De Grønne Busser, som vil ligge sig i selen for at lave en rigtig hyggelig bustur til Paris. Se udkastet til programmet til VM turen her.

Kontakt Søren Hyllegaard på mailsenest d. 20. maj såfremt det skulle have din interesse at deltage (ikke bindende tilmelding). Såfremt der kommer nok tilmeldinger, vil man blive bedt om at indbetale senest 29. maj.


af Søren Hyllegaard, Brydeklubben Thor - 08.05.2017