Luca Holt er årets leder 2016

Luca har de forgangne år udemærket sig ved sit enorme engagement for bredde- og talentdelen af dansk brydning. Navnlig ved sin store arbejdsindsats som fast træner for Udviklingstruppen, hvor han har været med fra starten i 2015. 

Trods ATK teamets to faste trænere i en periode blev til én, så har Luca med sin store dedikation præsteret at jonglere de seks årlige træningssamlinger, sin elevplads hos Falck, samt sin trænerrolle i Brydeklubben Thor. Som det også blev nævnt i indstillingen af Luca, så er Luca gået ’above and beyond the call of duty’ i 2016!

(Formand Palle Nielsen med Luca Holt. Foto: Danmarks Brydeforbund)

Luca er udover at være en særdeles kompetent træner og leder, også et bevis på at vi kan holde på vores tidligere elitebrydere, og få glæde af dem både på klubniveau og i forbundsregi.

Luca møder folk høj som lav med positiv energi, der smitter af på de mennesker der omgås ham. Luca er i stand til at bygge stærke relationer til bryderne og han er enormt vellidt.

Luca har gennem 2016 og frem til i dag leveret en ekstraordinær indsats for brydedanmark, der må anerkendes, og det er med stor tilfredshed at vi i dag kan kåre Luca Holt som årets leder 2016.


af Danmarks Brydeforbund - 20.05.2017