Sportschef og landstrænere hyldet for indsats ved OL

Ved weekendes danske mesterskab for seniorer, fandt forbundets formand Palle Nielsen lejlighed til at rette en tak ovenpå sidste års OL præstation. Takken blev fulgt op med en erkendelighed for et "job well done" før og under de olympiske lege i Rio.

Vores Sportschef Thor Hyllegaard høstede stor anerkendelse for hans koordinering og forberedelser op til OL. Chef de Mission Morten Rodtwitt fra DIF og Direktør Lone Hansen fra TD, havde mange roser til Thor sidste år. Noget der selvfølge luner hos Thor, men også hos undertegnede og ikke mindst hos forbundets næstformand Erik Nyblom, som længe har ageret som mentor for Thor.

(Landstræner Szymon Kogut, Assisterende landstræner Håkan Nyblom samt Sportschef Thor Hyllegaard. Foto: Danmarks Brydeforbund)

Thor Hyllegaard fik ved Sport 2016 i Herning d. 7. januar 2017, årets talentpris fra Team Danmark og Dansk Supermarked. En særlig anerkendelse at modtage, da det er sportschefkollegerne som stemmer på en!

Håkan Nyblom ved om nogen hvad der skal til med sine 2 x OL, EM og VM bronzemedaljer. Han har et indgående kendskab til Mark, og de har været landsholdkammerater i mange år. Så udover det sportslige var Håkan været en særlig støtte før og under OL.

Szymon Kogut overtog trænerposten for fem år siden og kan allerede pynte sit CV med medaljer fra EM, VM og OL. Szymon er en detaljens mand når det kommer til brydningen inde på madrassen. Han er altid beskæftiget med at justere og finpudse. De tre har leveret en imponerende præstation for dansk brydning, som vi vil mindes i mange år.

På forbundets vegne skal der lyde et hjerteligt tusind tak for jeres uvurderlige indsats både generelt, men i særdeleshed før og under OL.

Læs også

"Thor H. vinder talentpris til Sport 2016" Brydning.dk 08-01-17


af Palle Nielsen, formand for Danmarks Brydeforbund - 25.04.2017