Mark O. Madsen kåret som årets bryder 2016

Med sidste års OL præstation in mente var Mark svær at komme udenom, da årets bryder 2016 skulle kåres 

(Mark O. Madsen med Sportschef Thor Hyllegaard ved sin side. Foto: Danmarks Brydeforbund)

Mark blev i forbindelse med DM senior kåret som årets bryder 2016. En hæder som er overgået Mark rigtig mange gange i hans glorværdige karriere, hvor han har været i toppen af international brydning i over ti år. En karriere som tæller fire sølvmedaljer og en bronze ved VM, bronze ved EM og sidst men ikke mindst, den historiske sølvmedalje ved OL i Rio 2016.

Sportschef Thor Hyllegaard, overrakte prisen på 5000,- med disse ord til Mark: ”Når man skal uddele denne pris er du Mark, som regel ikke til at komme uden om. Slet ikke dette år, med din flotte OL præstation. Fantastisk forarbejde, og ligeså fantastisk indstilling og forberedelse op til dagen.” Thor Hyllegaard fik ligeledes æren af, at i samme omgang hædre Mark for hans OL sølvmedalje. Danmarks Brydeforbunds bestyrelse har vedtaget at honorere internationale mesterskaber og OL medaljer i seniorrækken. Sølvmedaljen udløste således en bonus på 25.000,-

Stort tillykke til Mark, og tak for et fantastisk 2016.


af Danmarks Brydeforbund - 26.04.2017