Lokalt: CIK indgår indgår partnerskab med Ama'r Jets

CIK indgår partnerskab med Ama'r Jets Ishockeyklub

Ungdomsholdene i Ama'r Jets skal træne brydning i deres sommerpause, for at ruste dem fysisk og mentalt til den kommende sæson.

”Brydning er en af de mest fysisk og motorisk krævende sportsgrene overhoved, der aktiverer flest muskelgrupper på en gang, og træningen kombinerer på fornemmeste vis såvel kondition- som styrketræningen og indeholder nærkamp og fald, hvilket er ideelt- ikke bare for ishockeyspillere, men for som alle atleter som vil være hurtigere, stærkere og mere udholdende” udtaler sportschef Martin Oldendow-Larsen fra Ama'r Jets.

Udviklingskonsulent Rami Zouzou er super glad for aftalen. Som en del af vores strategiaftale med DIF, har vi anført partnerskaber med andre idrætsgrene, hvorfor jeg naturligvis er jublende lykkelig og taknemmelig for, at det er lykkedes at få et samarbejde i stand med en så kendt og fed en sport som ishockey. Jeg glæder mig til at komme i gang og håber på at erfaringerne vil medføre flere lignende samarbejder”.

Planen er, at Ama'r Jets tilbydes brydetræning én gang ugentlig, hvor der vil være både en bryde- og ishockeytræner til stede, så træningen kan tilpasses til de nye ”brydere”.


af Lokalt: CIK Brydning - 20.04.2017