Nye bryderegler fra 2018

Som der tidligere er blevet udmeldt, træder der nye regler i kraft til det nye år 

Der er kommet nye regler for brydesporten, som træder i kraft pr. 1. januar 2018. Ligesom tidligere på året har Thomas Nielsen fra Officialsudvalget lavet en oversigt, hvor regelændringerne er fremhævet med rød skrift. Således er ændringerne i regelsamlingen fra United World Wrestling blevet lidt nemmere at overskue.

"Det er bestemt værd at gå ind og læse. Jeg kan især anbefale at man læser om den nye passivitetsprocedure for græsk-romersk brydning, hvor overskriften er påbudt parterre, på en helt ny måde. Man bør ligeledes læse om forskellen på negativ brydning og passiv brydning, den er vigtig!" fortæller Thomas Nielsen.

(Vores Udviklingskonsulent Rami Zouzou interviewer den danske topdommer Thomas Nielsen til Kolding Cup 2018.)

Man kan ligeledes læse om de nye vægtklasser og ikke mindst om det faktum at en vægtklasse nu afvikles over to dage, med vejning begge dage.

Følgebrevet der tjener som introduktion til regelændringerne, er ligeledes blevet oversat til dansk.

Find den opdaterede regelsamling under Dokumenter.

Brev fra United World Wrestling vedr. regelændringer pr. 1. januar 2018.


af Thomas Nielsen - 15.11.2017