OL-sølvvinder Mark O. Madsen bliver hyldet nu på fredag

Brydeklubben Thors nybagte OL-sølvinder Mark O. Madsen der i søndags sikrede Dansk brydnings første OL medalje siden 1948, og som den første danske bryder der nåede en OL finale siden 1932, hyldes på fredag den 19. august 2016,  når han fredag eftermiddag lander i Kastrup Lufthavn, efter at have været ude på sit livs brydeeventyr.

 

Thorbryderen og den danske delegation lander kl. 1725, og inden Thorbryderen får lov til at holde ferie og slappe med familien, så skal han lige hyldes for den største danske brydebedrift i nyere tid. 

 

Mark O. Madsen bliver budt varmt velkommen i lufthavnen, inden turen går til Nykøbing Falster og BK Thors klubhus på Industrivej 8, i Nykøbing Falster, hvor han vil blive velfortjent hyldet og fejret kl. 2030, hvor den officielle hyldest fest starter. 

 

Er der spørgsmål til Mark O. Madsens OL fest, så kontakt venligst BK Thors formand Peter Jensen på tlf. 60663197.
(Mark O. Madsen. Foto: Privat)


af Pressemeddelelse: BK Thor - 17.08.2016