Ny række af træner-/lederkurser i dansk brydning lanceres i efteråret 

Udvikling kræver forandring, og forandring lever gennem menneskers sprog og handlinger, hvis vi kan overbevise og motivere dem

Udviklingskonsulent Rami Panduro Zouzou har i samarbejde med DIF udviklet et samlet uddannelsesforløb. Forløbet er målrettet trænere, ledere, bestyrelsesmedlemmer såvel som andre frivillige i de danske brydeklubber. 

Danmarks Brydeforbunds træner-/lederuddannelse

Uddannelsen er delt op i 3 moduler:

Modul 1: Kommunikation, motivation og ledelse

Hvordan bidrager vores sprog og handlinger til skabelsen af et fælles rum og hvordan arbejder vi med motivation og coaching i relation til personlig udvikling og foreningens fælles mål.

Modul 2: Foreningsudvikling og foreningskultur

Hvad er foreningskultur og hvordan udvikler vi vores foreninger i forhold til ændring i krav, rammer, ressourcer og medlemmer.

Modul 3: Netværksskabelse, projektarbejde og samarbejde 

Hvordan arbejder man med netværksskabende processer og projektudvikling i samarbejde med kommuner, organisationer og virksomheder.

(Video fra Danmarks Brydeforbunds Facebookside)

Modulerne tager udgangspunkt i klubbernes egen hverdag, omgivelser, rammer og ressourcer og har en varighed på mellem 5-7 timer.

Se invitationen i DBs kalender

Vi vil have mange med - også dig!

Kurserne afholdes på dage der i forvejen er fri i DBs kalender, således flest muligt kan deltage. Desuden bliver kurserne placeret centralt i landet.

Sammen arbejder vi hen imod en oplevelse af fælles mål og opbygger en gensidig tillid, så vores medlemmer tør engagere sig og udfordre sig selv og hinanden.


af Danmarks Brydeforbund - 19.08.2016