Aarhus Wrestling Weekend

Gennem årene har Århus dannet ramme om store sportslige begivenheder. Alt lige fra fodbold, maraton og atletik

Nu skal den gamle vikingestad endnu engang beværte en stor sportslig event: Aarhus Wrestling Weekend!

Den 17.-18. september inviterer Thrott Åbyhøj brydere, forældre, frivillige og alle med interesse for sporten, som blev praktiseret af selveste Hercules, til en spændende weekend, hvor brydere i alle aldersklasser og på alle niveauer, får mulighed for at udfordre sig selv på måtten.

Derudover byder weekenden på kurser for dommere, trænere og frivillige, hvorfor der skulle være grobund for en bred og sammensat deltagerkreds, der både kan udfordre og inspirere sig selv og hinanden. Aarhus Wrestling Weekend er et helt nyt koncept, udviklet i Thrott, hvor man søger at samle så mange bryderelaterede aktiviteter under en og samme palet, hvorfor der nok skulle være noget for en hver smag.

 

Seminar i det nationale klubudviklingsnetværk

Det er derfor også forventet, at Aarhus Wrestling weekend samler det meste af brydedanmark, hvorfor det også er besluttet at lade seminaret for Danmarks Brydeforbunds Nationale udviklingsnetværk falde samtidigt med arrangementet. Det afholdes søndag d. 18/9 kl. 10.00-14.00 i Throtts lokaler. Det giver mulighed for at deltage i både kurser, turnering og seminar i en og samme weekend!

Konceptet er utrolig spændende og rummer en lang række perspektiver og potentialer i form af stævneafholdelse, træningsudvikling, kursusafvikling og ikke mindst opmærksomhed om vores sport.

Vi håber derfor, at så mange som muligt vil tilmelde sig og støtte op om dette tiltag, så vi sammen kan bidrage til den videre udvikling i dansk brydning.

Vel mødt den 17.-18. september til Aarhus Wrestling Weekend og seminaret i det nationale klubudviklingsnetværk.


af Rami Zouzou - 09.08.2016