Godkendt præstation til Junior EM

Helt igennem godkendt præstation! Sådan lyder det dagen efter EM fra sportschef Thor Hyllegaard og ass. landstræner Håkan Nyblom

(Afrejse fra Kastrup. Fra venstre: Kasper Ravn, Mikkel Wind og Mathias Bak.)

Kasper Ravn - 60kg

Kasper deltog i forgårs i sit første EM, og lagde hårdt ud med at møde sin finalemodstander fra NM i Tallinn. Lig finalekampen i Tallinn, endte kampen desværre 3-1 i modstanderens favør.

Kasper var i finalekampen til de nordiske mesterskaber, og vandt her en sølvmedalje. Desværre endte Kaspers første EM en del tidligere, da svenske Fazljija tabte 1/8-finalen mod ungarske Torba.

(Kvalifikationskamp 60kg Fazljija vs. Ravn)

Mathias Bak 96 kg

Mathias havde sin første kamp mod Robert Ersek fra Ungarn. Ersek har tidligere taget medaljer til Junior EM og VM. Mathias havde godt med overskud i kampen, og kunne gå til pause med pointstillingen 7-2. Ungareren fik dog rygvendt Mathias, og efterfulgt gennemført en oprulning, hvilket reducerede Mathias' føring. Heldigvis afgav Mathias ikke flere points til ungareren, og indkasserede selv yderligere to points inden dommeren fløjtede kampen af, da de seks minutter var gået.

(1/8-delsfinale Bak vs. Ersek)

I kvartfinalen mødte Mathias Ibrahim Tigci fra Tyrkiet. Kampen sluttede 6-1 i tyrkerens favør efter fuld tid. Mathias blev senere slået ud af turneringen, da tyrkeren tabte semifinalenkampen til russeren Bekuzarov med 3-6.

(Kvartfinale 96kg Tigci vs. Bak)

Mikkel Wind 66 kg

Mikkel havde ligesom sin klubkammerat Kasper, sin junior EM debut. Mikkel skulle møde Christoph Burger fra Østrig i kvalifikationskampen. Mikkel har tidligere besejret østrigeren, så den danske delegation håbede på at dette kunne gentage sig. Desværre gik det anderledes, og pointstillingen var 8-2 til østrigeren da de seks minutter var gået. Burger tabte sin efterfølgende kamp, og således sluttede Mikkels første junior EM.

(Kvalifikationskamp 66kg Wind vs. Burger)